Wij zijn

Studievereniging Complex

Volg ons op onze socials

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten?

In onze Agenda vind je al onze aankomende activiteiten

Webwinkel

Onze webshop verkoopt zowel merchandise als tickets voor activiteiten.

Contact

Neem contact met ons op voor vragen, opmerkingen, uitschrijvingen, aangifte, privacy en andere contactinformatie.

Over Complex

 

 

Complex is de studievereniging voor alle psychologiestudenten in Tilburg

Complex organiseert zowel studiegerelateerde als ontspannende activiteiten. Als je lid bent van Complex krijg je korting op boeken, samenvattingen, examentrainingen en leer je veel andere psychologiestudenten kennen! Daarnaast kun je deelnemen aan alle activiteiten en is er de mogelijkheid om actief lid te worden door deel te nemen aan een commissie.

Wil meer weten? Bezoek onze pagina Over Complex.

Aankomende activiteiten

Klik op het evenement voor meer informatie

Actief binnen Complex

Naast kortingen kun je je bij Complex ook persoonlijk en professioneel ontwikkelen door deel te nemen in een commissie! Zo leer je veel nieuwe mensen kennen, leer je organiseren, word je zelfstandiger en geef je je cv een boost! We hebben 23 formele en informele commissies om uit te kiezen.

Meer weten over Psychologie, studeren aan Tilburg University of (actief zijn binnen) Complex? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij ook dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur te vinden in onze Complexkamer (TZ603 en TZ604).

Word een Complex-partner

Onze samenwerkingen zijn onder meer gebaseerd op betaalde promotionele samenwerkingen. Via onze informatiekanalen kunnen wij uw bedrijf bij onze 1600 leden bekend en toonbaar maken. U kunt ook een advertentie plaatsen in ons verenigingsblad De Caelestia of in ons jaarboek. Onze advertenties zijn maatwerk en worden in samenwerking gepubliceerd.