Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Als lid van Studievereniging Complex ga je bij inschrijving akkoord met bepaalde voorwaarden. Deze staan ook op het inschrijfformulier. Voor de formaliteit om te kunnen zien wat uw rechten als lid zijn en wat er van u wordt verwacht, zijn deze overeenkomsten hieronder opgesomd. Deze overeenkomsten zijn:

  • naar het privacybeleid
  • tot het gebruik van foto’s genomen tijdens activiteiten voor promotionele doeleinden.
  • dat de persoonsgegevens worden opgeslagen overeenkomstig de Nederlandse belastingwetgeving.
  • dat het e-mailadres wordt toegevoegd aan de verzendlijst voor het ontvangen van de ledenpost van Studievereniging Complex.
  • de jaarlijkse bijdrage van € 17,50 te betalen (deze wordt automatisch geïnd)

Voorwaarden voor uitschrijving

Vanwege de privacywet is het voor Complex niet mogelijk om de database van Tilburg University te gebruiken om te zien of leden zijn afgestudeerd of gestopt zijn met de studie. Wil je je lidmaatschap stopzetten? Dat kan door dit formulier in te vullen. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, moet je dit voor 1 september van het volgende studiejaar doen. Anders wordt uw lidmaatschap automatisch voortgezet. Als u bijvoorbeeld uw lidmaatschap voor het jaar 2022-2023 wilt stopzetten, vul dan dit uitschrijfformulier in vóór 1 september 2022.

Let op! Uitschrijving voor dit academisch jaar (2022-2023) was mogelijk tot 31 augustus 2022. Als je je na deze datum uitschrijft, gebeurt dat voor het volgende academiejaar, 2023-2024.