Bestuur

Bestuur Querencia 2022-2023

Dito Boerema – Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Dito Boerema en ik ben dit jaar voorzitter van Complex. Ik ben 22 jaar en opgegroeid in Den Haag. In het tweede jaar van mijn studie Psychologie ben ik lid geworden van de Introductiecommissie. Door Complex voelde Tilburg meteen als een thuis weg van huis. Om bij te dragen aan de gastvrije sfeer van Complex en om mezelf en de vereniging verder te ontwikkelen, heb ik besloten te solliciteren voor het bestuur. Naast voorzitter coördineer ik ook de Seminar Commissie, Eerstejaarscommissie, Focusgroep Alumni en de Jaarboekcommissie. Ik heb heel veel zin in het komende jaar en hoop jullie allemaal te zien tijdens onze activiteiten of in de bestuurskamer!

Liefs, Dito

IMG_8778 kopie

Vera de Bresser – Secretaris & Vice-Voorzitter

Heyhoi! Mijn naam is Vera de Bresser en ik ben komend jaar Secretaris en Vice-Voorzitter van Complex. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar Psychology. Ik kom uit Wintelre, een klein dorpje onder Eindhoven, maar besteed nu mijn dagen vooral in mijn huis in Tilburg. Ik ben in mijn eerste jaar actief geworden bij Complex in de Eerstejaars Commissie en in mijn tweede jaar heb ik de Studiereis Commissie gedaan, waar we een waanzinnige reis naar Budapest hebben georganiseerd en ik mezelf heb kunnen ontplooien als mailbeantwoordingsmachine. Ondanks corona heb ik me bij Complex altijd helemaal thuis gevoeld en dat gevoel is alleen maar meer gaan groeien. Ik hoop dit jaar ditzelfde gevoel van thuiskomen in de vereniging naar alle leden te kunnen overbrengen. Naast mijn functie als Secretaris en Vice-voorzitter coördineer ik volgend jaar de Introductie Commissie, Caelestia Commissie, City Trip Commissie en de Experience Your Future Commissie. Ik heb hier echt super veel zin in! Laten we er samen een geweldig Lustrum jaar van maken en en ik zie jullie snel

Liefs, Vera

IMG_8165 (1) kopie

Laura van de Vijver – Penningmeester

Hoi allemaal!
Mijn naam is Laura van de Vijver en ik mag komend jaar de nieuwe penningmeester zijn! Ik ben 20 jaar en ik zit momenteel in mijn derde jaar van Psychologie. Ik ben geboren in Vogelwaarde, een klein dorp in het zuiden van Zeeland, maar ik ben naar Tilburg verhuisd toen ik aan mijn eerste jaar aan de Universiteit van Tilburg begon. Afgelopen jaar was mijn eerste jaar als actief lid bij Complex en toen was ik de voorzitter van de Jaarboek Commissie. Ik heb door deze commissie een hoop nieuwe vaardigheden ontwikkeld en ik heb zin om nog meer nieuwe dingen te leren tijdens mijn bestuursjaar. Ik heb me afgelopen jaar erg welkom gevoeld bij Complex, waardoor ik een hoop nieuwe mensen heb leren kennen. Naast penningmeester, coördineer ik de Charity Commissie, Lustrum Commissie, Studiereis commissie en de Workfield Commissie. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en ik hoop dat we er samen een geweldig jaar van kunnen maken!

Liefs, Laura

IMG_8194 kopie

Myrthe van der Linden – Coördinator Public Relations

Heey! Mijn naam is Myrthe van der Linden en ik word dit jaar de nieuwe coördinator public relations van Complex! Ik ben 21 jaar en zit in mijn laatste jaar van Psychologie. Ik ben geboren in Breda en opgegroeid in Goirle. Sinds vorig jaar ben ik verhuisd naar Tilburg en ben ik actief lid geworden van Complex. Alles wat ik nodig had was een jaar in de Studiereiscommissie en een gave reis naar Boedapest om te beseffen dat ik me een heel jaar wilde focussen op Complex! Ik kijk uit naar het zesde Lustrum van Complex en alle activiteiten die we met onze 26 commissies gaan organiseren. Naast de coördinator public relations van Complex, coördineer ik ook de Lustrumcommissie, de Promotiecommissie en de Mastercommissie. Onze bestuursnaam dit jaar is Querencia, het betekent de plek waar mensen zich het meest veilig voelen, hun karakter ontwikkelen en zich thuis voelen, dit is precies hoe ik me voel bij Complex en met mijn medebestuursleden. Ik kijk uit naar volgend jaar en ik hoop jullie allemaal te zien bij onze activiteiten en in de bestuurskamer!

Love, Myrthe

IMG_8258 kopie

Lars Fransen – Coördinator Studiebegeleiding & Interne Zaken

Hoi! Mijn naam is Lars Fransen en ik mag aankomend jaar de nieuwe Coordinator Internal Affairs & Study Support zijn! Ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in het derde jaar van Psychologie. Ik ben geboren in Bergen op Zoom maar opgegroeid in het prachtige dorpje; Hoogerheide. Ik ben een Complex lid geworden in mijn eerste jaar psychologie en ik ben vorig jaar, in mijn tweede jaar, actief lid geworden. Ik heb de rol van UCB’er vervuld in zowel de Workfield Committee als de TOP-week committee. Het worden van actief lid heeft mij laten zien wat voor interessante en leuke dingen Complex allemaal te bieden heeft. Door al deze interessante en leuke activiteiten, vele verhalen en herinneringen en dagen die nooit saai waren ervaar ik Complex echt als een grote vriendengroep waar je altijd welkom bent. Ik ben erg benieuwd wat het zesde lustrum jaar van Complex te bieden heeft en ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal volgend jaar te zien!

Liefs, Lars

IMG_8300 kopie

Gino Jansen – Coördinator Acquisitie & Internationalisatie

Hallo, mijn naam is Gino Jansen en ik heb de eer gekregen om dit jaar de Coördinator Acquisitie & Internationalisatie te zijn! Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in het vierde jaar van de bachelor psychologie. Ik ben opgegroeid op het mooiste plekje van Nederland, misschien wel van de wereld, de Achterhoek. Verder ben ik al drie jaar actief lid van Complex. Naast actief zijn bij Complex werk ik nu ook al iets langer dan een jaar bij onze stamkroeg, de Boekanier. Ik hoop jullie snel te zien op de bestuurskamer of in de Boekanier!

Groetjes, Gino

IMG_8755 kopie