Broederverenigingen

Studievereniging Complex heeft meerdere broederverenigingen, dit zijn verenigingen binnen Tilburg School of Social and Behavioural Sciences. In deze faculteit zijn 6 verenigingen bekend: Complex, SPS-NIP, IDEA, INPUT, POLIS en Versot.

Tilburg School of Social and Behavioural Sciences

Faculteitsvereniging IDEA

Faculteitsvereniging IDEA is de overkoepelende vereniging voor alle studenten van Tilburg School of Social and Behavioural Sciences. IDEA Tilburg is de link tussen studenten van Psychologie, Human Resource Management, Sociologie, Organisatiewetenschappen en Global Management of Social Issues.

SPS-NIP

SPS-NIP is de studentensectie van de Nederlandse Vereniging van Psychologen. Ze helpen je bij het maken van de optimale stap van student naar het werkveld. Ze organiseren allerlei activiteiten op zowel nationaal als regionaal niveau.

Studievereniging INPUT

INPUT is de studievereniging voor de Nederlandse bacheloropleiding ‘Personeelwetenschappen’, de Engelse bacheloropleiding ‘Human Resource Studies: People Management’ en de (pre)masteropleiding ‘Human Resource Studies’.

Studievereniging POLIS

POLIS is de studievereniging voor de bacheloropleidingen ‘Organisatiewetenschappen’ en ‘Global Management of Social Issues’.

Studievereniging Versot

Versot is de studievereniging voor de bacheloropleiding ‘Sociologie’ aan Tilburg University.