Over Complex

Wat is Studievereniging Complex?

Studievereniging Complex is dé studievereniging voor alle psychologiestudenten die studeren aan Tilburg University. Met circa 1600 leden is Complex de op twee na grootste studievereniging van Tilburg University en de grootste binnen de faculteit TSB (Tilburg School of Social and Behavioural Sciences). Complex biedt veel activiteiten en diensten die je kunnen helpen bij je studie. Wij helpen je niet alleen met je studie, maar zorgen ook voor ontspanning naast het studeren.

We bieden AthenaSummaries samenvattingen aan met korting. Deze kun je kopen op onze bestuurskamer (TZ603) of kan je online bestellen met onze kortingscode. Naast de samenvattingen wordt in samenwerking met AthenaStudies ook bijles aangeboden. Meer informatie vind je op onze pagina samenvattingen en trainingen.

Ook organiseren we het hele jaar door allerlei verschillende activiteiten. Deze zijn onder te verdelen in activiteiten die bij je studie horen, zoals ons jaarlijkse seminar, symposia en de studiereis, en ontspannende activiteiten zoals de themafeesten, cantussen, het introductiekamp en nog veel meer! Kijk in onze agenda voor een actueel overzicht van alle activiteiten die dit jaar worden georganiseerd.

Meer weten over Psychologie, studeren aan Tilburg University of Studievereniging Complex? In dat geval kan je altijd contact met ons opnemen, meer informatie vind je op onze contact pagina. Daarnaast zijn wij ook dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur te vinden op onze Complexkamer (TZ603 en TZ604).

Wat is een studievereniging?

Een studievereniging is voor alle studenten die dezelfde studie volgen en wordt bestuurd door studenten. Lid zijn van een studievereniging maakt je studentenleven dynamischer, levendiger en uitdagender. Samen met je medestudenten kun je naar feesten, stadstours, studiereizen, maar ook naar seminars en symposia.

Wat is het verschil tussen een gewoon lid en een actief lid?

Als lid kun je terecht bij leuke Complex activiteiten zoals themafeesten, de studiereis, cantussen en bijvoorbeeld de jaarlijkse Complex games. Ook kun je deelnemen aan allerlei interessante symposia en workshops. Als je een actief lid bent, krijg je iets extra’s! Je neemt actief deel aan de organisatie van de activiteiten van Complex. Misschien kun je niet wachten om niet alleen mee te doen aan de studiereis, maar wil je ook zelf een reis organiseren? Of organiseer je een groot evenement zoals een cantus of centurion? Dan is lid worden van een commissie iets voor jou. Daarnaast kun je ook deelnemen aan de actieve ledenactiviteiten die het hele jaar door worden georganiseerd om de actieve leden te bedanken voor hun inzet.

Meer weten over onze commissies? Ga naar onze commissies pagina

Wie en wat is een commissie?

Een commissie is een groep van 5 tot 10 personen die verantwoordelijk is voor hun eigen activiteiten. Binnen Complex heb je formele en informele commissies waar je in kunt participeren. Een jaar lang werk je samen met je commissie om je eigen activiteiten tot een succes te maken.

Wie en wat is het bestuur?

Wat is “het bestuur”? Op dit moment zijn er 5 leden die samen “het bestuur” vormen met de volgende taken; Voorzitter, Vice-voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Coördinator Interne Zaken & PR en Coördinator Studiebegeleiding & Acquisitie. Zij zijn dagelijks in de Complex kamer (TZ604) en regelen achter de schermen alles voor Complex om de studievereniging draaiende te houden. Daarnaast is elk bestuurslid coördinator van meerdere commissies.

Lees meer over ons bestuur op deze pagina